NOWE UTWORY VERBY JUŻ W KWIETNIU! "MIŁOŚĆ I PRZYJAŹŃ - EDYCJA SPECJALNA" poleca:Małopolskie.TV

 NOWE UTWORY VERBY JUŻ W KWIETNIU!  "MIŁOŚĆ I PRZYJAŹŃ - EDYCJA SPECJALNA" poleca:Małopolskie.TV
15.IV.2014 nowe nagrania zespołu VERBA
Już 15 kwietnia odbędzie się premiera specjalnej edycji ostatniego albumu grupy VERBA, zatytułowanego "Miłość i przyjaźń".
Album "Miłość i przyjaźń - edycja specjalna" to dwupłytowe wydawnictwo cyfrowe, na którym znajdzie się 10 nowych kompozycji grupy. Ogromny sukces płyty, która miała swoją premierę 21 stycznia br., stał się podstawą do zaprezentowania fanom dodatkowego, nigdy nieopublikowanego materiału. Płytę poleca :Małopolskie.TV , wydawca : My Music .

"Miłość i przyjaźń" to dwunasty album grupy, a zarazem najlepiej sprzedający się tytuł w całej dyskografii VERBY.
Single promujące krążek ("Jesteś daleko" oraz "Młode wilki X") znalazły się na pierwszym miejscu zestawień najchętniej kupowanych utworów w serwisie Muzodajnia.pl, a sam album zadebiutował w TOP 10 zestawienia OLIS (najchętniej kupowane albumy w Polsce).

Teledysk do singla "Jesteś daleko" obejrzało już ponad 500 tys. użytkowników serwisu YouTube:
http://youtu.be/ivSV8GtAWxE
‘Wiemy już, że to nasza najlepiej sprzedająca się płyta! To naprawdę wielki sukces i dlatego szykujemy dla naszych Fanów coś wyjątkowego. Premiera była dwa miesiące temu, a my już wydajemy reedycję. Zamieścimy tam dziesięć zupełnie nowych piosenek, a płytę będzie promować nowy teledysk do jednego z nowych utworów. Płyta pojawi się w połowie kwietnia.’- mówi o planach Bartek Kielar.

Muzyka, jaką prezentuje VERBA to pop z domieszką hip hopu, ale twórcy projektu inspiracji szukają także w nurtach house czy electro. Na scenie od lat poszukują nowych brzmień w muzyce popularnej.

Idole nastolatek, autorzy takich przebojów jak „Nic Więcej”, „Zaopiekuj się Mną”, „Summer Patrol” czy „Młode Wilki 3”. BARTEK to producent muzyczny, autor tekstów, wokalista.
Po odejściu Ignaca w 2012 roku, do Bartka dołączył Przemysław Malita, z którego udziałem powstały dwa ostatnie wydawnictwa.

Dyskografia:

"8 Marca" - 2005
"11 Listopada" - 2005
"Największe Przeboje" - 2006
"30 Października" - 2006
"Największe przeboje Vol. 2" - 2007
"6 Grudnia" - 2007
"Verba - The Gratest Hits" - 2008
"Młode Wilki: - 2009
"Nie łam mi serca" - 2009
"21 marca" - 2011
"14 lutego" - 2013
"Miłość i Przyjaźń" - 2014

Najważniejsze nagrody:

DEBIUT ROKU POLSKA 2006, ESKA MUSIC AWARDS 2006
SUPERJEDYNKA, w kategorii Płyta Roku Hip Hop 2006 za album „21 Listopada”


Facebook: http://www.facebook.com/VerbaOfficial?fref=ts

Wydawca  płyty /materiał  prasowy : MY MUSIC
Poleca : Małopolskie.TV
Współpraca : MUSIC MEDIA PRESS - partner technologiczny i muzyczny Małopolskie. TV )



Komentarze


Brak komentarzy - Badź pierwszy!!!
Dodaj komentarz
Główna kolumna
partnerzy:
hej.mielec.pl sacz.in videobeskidy wmediach.pl andre-g.nazwa.pl capital24 krynica